Kasulik nipp: varuge aegsalt lume- ja libedustõrjevahendeid

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Libedatõrjevahendid tasub varem ära osta. Foto: Pixabay
Libedatõrjevahendid tasub varem ära osta. Foto: Pixabay

Igal aastal saavad esimeste talveilmadega poodidest otsa nii libedus- kui lumetõrjevahendid, mistõttu tasub need ette varuda juba enne külmaperioodi algust.

Pindi Kinnisvarahalduse heakorra teenuse juht Andrus Limbach ütles, et esimese külmalaine ja lumesaju korral ei pruugi poodidest leida lumelabidatki, rääkimata graanulitest või jääsulatusvahenditest.
„Varuge neid ette, sest meie kaubandusvõrk töötab kerge viitega ja iga aasta on sama probleem ̶ poed ostetakse poole päevaga vajalikust kraamist tühjaks ja suurem tellimus võib kohale jõuda alles nädal hiljem,“ sõnas ta.

„Kui elanikel pole püsivaid heakorratööde lepinguid korrashoiufirmadega ning inimesed hoolitsevad libeda- ja lumetõrje eest ise, siis soovitan- kontrollige juba täna, kas ikka kõik vajaminevad vahendid on talve tulekuks valmis seatud, sest ega tali taeva jää,“ lisas Limbach.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kuglimugli
5 aastat tagasi

Ja veel – hea mõte oleks neile. kel pole võimalik puid osta, kuid talv tuleb üle elada. võtke kelk või käru järele ja minge koristage Paralepa metsa alt vana oksarisu, puutoikaid jms, mets saaks ometi kord puhtaks, omanikud on risust teadlikud, kuid pole aastaid midagi ette võtnud. Kütteks kõlbab selline puurisu küll ega maksa midagi. Kui mitmes järelvalveametis selline risukorjamine kooskõlastada tuleks, jällegi ? Ehk küsivad selle risu eest raha ka ? Et ikkagi küte.

K.S.
5 aastat tagasi

no selle loogika järgi on viimane aeg jaaniõlut varuma hakata.