Pärnumaal kodust lahkunud 14-aastane poiss on leitud (täiendatud kl 18.49)

Lääne Elu

info@le.ee

14-aastane Vladislav Reiu külast. Foto: erakogu

Politsei palub kaasabi selgitamaks 14-aastase Vladislavi asukohta, kes lahkus laupäeval Pärnumaal Reiu külas asuvast kodust ega ole sinna naasnud.

Viimati olid poisiga kontaktis tema lähedased 10. novembri õhtupoolikul. Poiss pidi minema oma Reiu külas asuvasse koju, kuid ei ole sinna jõudnud. Tema telefon on kodus. Vladislav on ka varem kodust ära jooksnud.

Politseinikud on suhelnud lähedastega ja kogunud infot poisi võimalike asukohtade kohta. Politseile teadaolevalt võib Vladislav ringi liikuda Tallinnas.

Vladislav on umbes 170 cm pikk, tal on pikemad heledad juuksed. Kodust lahkudes oli tal seljas tumeroheline jope, jalas hallid teksad ja rohelised valge tallaga tossud. Seljas võib tal olla halli värvi seljakott.

Palume kõigil, kel on infot Vladislavi võimaliku asukoha kohta või kes on teda pärast 10. novembrit näinud, sellest teada anda telefonil 112.

Kell 18.49 teatas politsei pressiesindaja, et poiss on leitud ja temaga on kõik korras.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments