Tallinna maantee elanikele tehakse eraldi prügiring

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Ragn Sellsi prügiauto. Foto: Urmas Lauri

Foto: Urmas Lauri

Tallinna maantee eramajade prügikonteinerid on nädalaid tühjendamata, kuna teeremondi osad tööd on pikemaks veninud ja Ragn Sellsi autod ei pääse neljandat nädalat kinnistute juurde.

Prügikastid ja kinnistuomanike kannatustekarikas said eelmisel nädalal täis ning inimeste mure jõudis ka linnavalitsusse.
„Inimeste pretensioonid on õigustatud,“ ütles linna majandus- ja taristunõunik Sirli Vaksmann. Tema sõnul oleks ehitaja pidanud prügiveo korraldamisega tegelema kohe, kui oli selge, et esialgne ajakava ei pea vett.

Pärast vestlust ehitajaga leiti lahendus, kuidas Tallinna maantee elanike prügimure lahendada.
„Me palume eramajade omanikel täna-homme oma prügikonteinerid viia kinnistu piirile, et saaks lähipäevil organiseerida prügi ära vedamise. Meie objektil töötavad ehitajad sõidutavad konteinerid ükshaaval Ragn Sellsi autoni ja pärast tagasi,“ selgitas Tallinna maantee ehitaja Teearu Grupp OÜ objektijuht Rašid Pulatov.

Ragn-Sellsi Lääne regiooni juht Jüri Meeksa ütles, et sel viisil on prügivedu eriolukordades tehtud ka varem ja see eeldab logistilist koostööd ehitajaga.
„Kui ehitaja toob konteinerid kokkulepitud ajaks kokkulepitud kohta, kus meie prügiauto peatuda saab, tühjendatakse konteinerid ära ja ehitaja veab need kinnistute juurde tagasi,“ ütles Meeksa.
Ta lisas, et konteinerid peaksid olema aadressiga varustatud, et need tagastamisel segamini ei läheks.

Tallinna maantee remondi seisust ja ajakavast saab pikemalt lugeda neljapäevasest Lääne Elu paberlehest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kohalik
5 aastat tagasi

Kas kellelgi on ka prügi minema viidud?

Arvos
5 aastat tagasi

Väga õige! Kes soperdab, see ise endale tööd juurde teeb.