0

Trapido korraldab täna Uuemõisas elurikkuse õhtu

Lääne Elu

info@le.ee

Toomas Trapido korraldab Uuemõisas elurikkuse õhtu.

Toomas Trapido korraldab Uuemõisas elurikkuse õhtu.

Täna õhtul kell seitse algab Uuemõisa lossis Toomas Trapido esinemisega elurikkuse õhtu. 
 
Elurikkuse Erakonna algatusrühma liige Toomas Trapido räägib konflikti ja koostöö rollist evolutsioonis, planeedist Maa kui terviklikust organismist, terviklikkusele ja koostööle suunatud poliitika vajalikkusest ninbg ka sellest, milline on mõistlik metsamajandamine.

Trapiodo on lubanud vastata ka kuulama tulnute küsimustele.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz