Eesti Ekspress: Pavel Gammer elas üle jõu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Pavel Gammer. Repro Eesti Ekspressist: Urmas Lauri
Pavel Gammer. Repro Eesti Ekspressist: Urmas Lauri

Keskkriminaalpolitsei kahtlustab Tallinna hotelli- ja restoranipidajaid [neile kuulub ka Hotell Promenaadi Haapsalus] Hubert Hirve (60) ning tema äripartneritr Pavel Gammerit (54) väga suurte kriminaalturude teenimises, kirjutas Eesti Ekspress.

Gammeri puhul peavad politseinikud seaduslike sissetulekute ja elatustaseme erinevuseks alates aastast 2011 üle kolme miljoni euro.

Kahtlustuse kohaselt juhtisid Gammer ja Hirv kuritegelikku ühendust, mis viljeles põhiliselt majanduskuritegusid. Mehed eitavad kõiki süüdistusi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu-toomas
5 aastat tagasi

Juba ammu oleks meil pidanud töötama maksupolitsei ! Trahvid sh.ka liiklustrahvid peaksid olema vastavalt maksuametis deklareeritud sissetulekutele jne.
Mis või kes takistab riigivaraste paljastamist,kes on huvitatud et trahv peab olema pensionärile samas suurusjärgus kui suurfirma omanikule ??
Miks parlament nendes küsimuse on vait ja miks meie nn.edumeelne EKRE pole seda päevakorda võtnud ?
Kas riigivargusega saame näidata oma näilist edukust ja jõukust ?Või on meil kõrgetel ametikohtadel tõesti palju ….. ?