Laupäeval varastati Palivere poest 300 euro eest kaupa

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Vargus Palivere poes.
Politsei palub abi kahe mehe tuvastamisel, kes laupäeval Palivere poes vargil käisid. Foto politsei

Laupäeval toimus suurem poevargus Läänemaal oli Paliveres, kus kaks seni tabamata meest varastasid päise päeva ajal Aja O kauplusest kotitäie kaupa.

Haapsalu politseijaoskonna juhtivuurija Vello Palmitsa sõnul käitusid Palivere vargad klassikaliselt: „Üks meestest hajutas müüja tähelepanu ja teine kõndis kotiga uksest välja.”

Tööl olnud müüjad Pirje Grau ja Kerli Plaas ütlesid, et enne kl 16 tulid Palivere poodi kaks keskealist meest. Mehed askeldasid riiulite vahel ja nagu pärast selgus, olid nad seal kaupa kotti toppnud. „Ikka kallimat kraami: šokolaadi, kohvi, suitsu, isegi sokke,” loetles Plaas.

Lõpuks suundusid mehed kassasse. Sel ajal kui meestest kogukam ühe suitsu- ja ühe piimapaki eest maksma hakkas, krabas teine tema selja varjus suitsupakke kotti. Kassas istunud Grau sõnul varjas mees tema vaatevälja nii, et selja taga toimuvat polnud näha.
Grau ütles, et tal tekkis kahtlus, et midagi on teoksil, ja kui ta seda ütles, krabas kassas toimetanud mees tal piimapaki käest, viskas sularaha letile ja mõlemad mehed jooksid poest välja. „20 senti jäi veel piima ja suitsu eest võlgu,” ütles ta. Plaas ja Grau kinnitasid, et sellist vargust pole nad varem näinud.

Politsei palub inimesi, kes vargad ära tunnevad, anda sellest teada lühinumbril 112 või numbril 473 2810 või meiliaadressil laane@politsei.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lääne elu kasutaja
2 aastat tagasi

Vargad varastasid 300 euri eest kaupa!?!?
😵

Nipitiri
5 aastat tagasi

Kuidas nad said suitsu võtta, sigaretid on ju kassa kohal?

läänemaalane
5 aastat tagasi

Kas siis kott varastatuga saadi kätte, et teatakse kui suure summa eest kaupa varastati?

Pook
5 aastat tagasi

Molude järgi peaks tiblad olema ja otsige neid Lasnamäelt või Maardust.
Riputage pildid vene delfisse. Küll keegi ikka ära tunneb.

Heh
5 aastat tagasi

Ridiküülidega vennad ikka

R&co
5 aastat tagasi

Plaas muidugi, mitte Klaas 😀

Kohalik
5 aastat tagasi

Kerli klaas?? Mina tean ,et ta peaks Plaas olema ikka.

mõngel
5 aastat tagasi

see tagumine lame moll jääb küll meelde!!