Galerii: Pikajalamäel oli sarikapidu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Palivere osavallakogu esimees Risto Roomet (vasakult) ja Renek Loorens. Foto: Urmas Lauri
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 24


Pikajalamäel oli sarikapidu

Esmaspäeval peeti Paliveres Pikajalamäele kerkiva olme- ja teenindushoone sarikapidu. Ehitaja lubab maja valmis saada tuleva aasta esimeses kvartalis.

Eile saagisid Palivere osavallakogu esimees Risto Roomet ja Palivere turismi- ja tervisespordikeskuse nõukokku kuuluv Renek Loorens Pikajalamäele kerkiva olme- ja teenindushoone katuselt maha sarikapärja.

Ehitaja, Oreta Grupp OÜ juhatusse kuuluv Tauri Olesk ütles, et lähinädalatel on majas juba soe sees ja veebruaris saab esimest korda sauna kütta.

Lääne-Nigula vallavanem Janno Randmaa ütles, et kerkiv olme- ja teenindushoone on olnud aastaid oodatud maamärk. Sarikapidu on tema sõnul ühele peremehele väga oluline sündmus ja annab märku sellest, et üsna pea on maja valmis.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Uskumatu
4 kuud tagasi

Aga kuidas on lood mäe nõlvade ja talutava tõstukiga? Isegi eelmisel aastal valminud nõlv on täiesti kuumaastikuks vajunud ja uuesti tasandamata, rääkimata kõrvalolevast nõlvast.

riho
4 kuud tagasi

jah