Allan Kelder naaseb Lääne-Nigula volikokku

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Allan Kelder. Foto: Urmas Lauri
Allan Kelder. Foto Urmas Lauri

Kahel korral oma saadikuvolitused peatanud Lääne-Nigula vallavolikogu liige Allan Kelder naasis septembri algusest volikokku, millega lõppesid tema asendusliikme Peeter Kallase volitused.

Viimastel kohalike omavalitsuste valimisel Lääne-Nigula vallas 81 häälega kaheksanda tulemuse saanud Kelder peatas teist korda oma saadikuvolitused juuni algusest kuni 3. septembrini. 4. septembril otsustas Lääne-Nigula valla valimiskomisjon Kelderi saadikuvolitused taastada.

Allan Kelder on Taebla Auto juhtaja, kes kandideeris Lääne-Nigula vallavolikokku vallavanem Mikk Lõhmuse juhitud valimisliidus Ühinenud Kogukonnad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mis Toimub
5 aastat tagasi

Head volinikud teil seal Taeblas! Kelderi sõber meenutab veel tänini kuidas nad koos Taebla baaris poissi peksid! Jobu mees oled!

Kratt
5 aastat tagasi

Lubadega on kuuldavasti pausi peal. Hetkel lugupeetud volikogu liige ja rahvapoolt armastatud kodanik off reziimil ja sisulistes aruteludes hetkel ei osale.

Piilu
5 aastat tagasi

Kelder. Kuidas lubadega lood on?)

nipitiri
5 aastat tagasi

üks reisib koguaeg, teine joob ,kolmas puudub.. mis seal toimub? enesereklaami tegemine avalikes lehtedes on nii suur, et peab koguaeg orbiidis olema. mida või kus see härra tänavu otsustamisel oma sõna kaasa ütles või millega ta sisuliselt tegeles? valla lehelt ei loe midagi välja.

Jane
5 aastat tagasi

Allan hakka tööle,oled rahvalt saanud usalduse!

Arni Endre
5 aastat tagasi

Kelder. Kosmoses olid vä?

Kont
5 aastat tagasi

Kuidas valimiskomisjon saab taastada saadikuvolitused asjaosalise enda käest küsimata? Või tundub saadiku tabamine hetkel võimatu üritus.

Kiku
5 aastat tagasi

Mees oleks nagu totaalse muutumisr läbi teinud.

Vello
5 aastat tagasi

Aga suvel peabki puhkama:)

2. kodanik
5 aastat tagasi

81 valijat on õnnelikud, et nende antud hääl pole tühja läinud ja saadik rabab juba terve nädala tööd teha.

Nigulast
5 aastat tagasi
Reply to  2. kodanik

Need 81 ei teagi kelle numbri nad märkisid.