5

Reformierakonnaga liitub Marko Mihkelson

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Marko Mihkelson

Riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson (pildil) liitus täna Reformierakonnaga ja kandideerib märtsis toimuvatel riigikogu valimistel Harju- ja Raplamaal.

“Eelseisvatel valimistel on Eestil teha oluline otsus, kas toetada avatud mõtlemist ja edumeelsust ning lõigata kasu globaalsest arengust või olla hirmul, vihased ja endassetõmbunud. Maailma tundva ja vabadust hindava inimesega valin ma esimese tee ning see on ka põhjus, miks võtsin vastu Kaja Kallase kutse ja liitusin Reformierakonnaga,” ütles Mihkelson.

Reformierakonna esimees Kaja Kallas ütles, et Marko Mihkelson on kahtluseta Eesti üks tugevamaid välis-ja kaitsepoliitika eksperte ning omab erakordselt häid suhteid paljude meie liitlasriikide võtmeotsustajatega. “Marko puhul on märkimisväärne ka tema oskus ja valmidus keerulisi ja kaugeid teemasid alati arusaadavaks rääkida. Seetõttu on mul väga hea meel, et ta meie erakonda tuleb,” ütles Kaja Kallas.

Marko Mihkelson on olnud ajalehe Postimees peatoimetaja ja Balti Venemaa Uurimise Keskuse juht. Alates 2003. aastast on ta olnud Riigikogu liige. Ta on Eesti NATO Ühingu nõukogu esimees ja Rahvusvahelise Kaitseuuringute Keskuse nõukogu liige. Mihkelson on kaitseliidu liige ja reservohvitser.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
juss
juss

See vend pole ju päris adekvaatne!

peaasi
peaasi

et saaks sita sisse astuda

hea on
hea on

ega´s ta keskerakonda astunud!

uskmatu-toomas
uskmatu-toomas

Sellel mehel vahet pole milline erakond sest ainuke maailmavaade on russofoobia !

Ellen
Ellen

Kui te inimest ei tunne siis on targem vait olla.

wpDiscuz