0

Homme tuleb heisata lipp

Eesti lipp. Foto: Urmas Lauri
Eesti lipp. Foto: Urmas Lauri

Laupäeval, 1. septembril, on teadmistepäeva puhul Eestis lipupäev.

Eesti lipu heiskavad kõik riigi- ja kohaliku omavalitsuse asutused ning  avalik-õiguslikud juriidilised isikud. Kooliminejaid on oodatud tervitama Eesti lipu heiskamisega ka kõik kodumajapidamised, ettevõtted ja  organisatsioonid. Lipud heisatakse hiljemalt kell kaheksa hommikul ja  langetatakse päikeseloojangul. Kui lippu ei langetata, tuleb see pimedal  ajal valgustada.

Traditsiooniliselt algab 1. septembril kool. Teadmistepäeval osutatakse erilist tähelepanu kooliminejatele ja õpetajatele.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz