Haapsalu võib saada jalgpalli sisehalli

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Tarmo Tuisk, Urmas Sukles ja Jaanus Karilaid arutasid Aivar Pohlakuga jalgpalli sisehalli rajamise võimalusi. Foto: Arvo Tarmula
Tarmo Tuisk, Urmas Sukles ja Jaanus Karilaid arutasid Aivar Pohlakuga jalgpalli sisehalli rajamise võimalusi. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid, linnapea Urmas Sukles ja Haapsalu spordibaaside juht Tarmo Tuisk kohtusid eile Eesti Jalgpalli Liidu esimehe Aivar Pohlakuga, et arutada koostöövõimalusi jalgpalli edendamiseks Haapsalus ja Läänemaal.

„Me tahame jalgpalli arengule järgmise käigu sisse anda,“ ütles Karilaid sissejuhatuseks.
Haapsalul on praegu jalgpalli mängimiseks-treenimiseks kolm väljakut – kaks Haapsalus ja üks Uuemõisas. Kuid selleks, et nii lapsed kui ka täiskasvanud saaksid jalgpalliga tegeleda aastaringselt, on vaja sisehalli. Karilaid ja Sukles tahavad sisehalli rajamise panna Haapsalu arengukavasse. „Jalgpalli sisehall on selle spordiala arengu absoluutseks eelduseks!“ rõhutas Pohlak.

Kohtumisel arutati võimalusi, millega ja kuidas saaks Eesti Jalgpalli Liit toetada Haapsalut sisehalli rajamisel ja professionaalse treeneri palkamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
läänlane
5 aastat tagasi

Mida rohkem sportimisvõimalusi, seda parem elukeskkond.

Jux
5 aastat tagasi

Tegelikult võiks talispordi sisehalli ehitada ja siis veel talispordi sisehallile omakorda sisehalli ehitada. Sitta need teed ja tänavad…valame pigi ja puistame kruusa.

juss
5 aastat tagasi

Jah ja kujundujumist ei saa Haapsalus hoopiski treenida!!!!

Aitab!
5 aastat tagasi

Paneme hoolega raha betooni ja ehitame igale linlasele oma spordisaali – jah, see on lihtsaim ja käegakatsutavaim viis uuteks valimisteks monumenti püstitada. Sportimisvõimalusi ühe elaniku kohta – selle võistluse oleme ilmselt juba võitnud.:)
Tegeleda sellega, et jätkuks inimesi, kes tulumaksu linnale tooksid ja neis saalides käiksid, on hulga aru- ning aeganõudvam ja kulukam. Prooviks vähemalt?

Noor
5 aastat tagasi

Head volinikud, mõelgem parem, kuidas olemasolevate kõrval turgutada ka neid alasid, mis on varjusurmas juba aastaid. Näiteks võrkpall.
Ainult harrastajate aurude peal Eesti vat et hetkel olulisima ala arendamine ei toimi.
Staadionil on nüüd skatepark olemas. Arendage liivaväljakule lisaks veel väliväljakuid, hoolitsegem Paralepa ranna mänguvõimaluse korrashoiu eest ning leidkem huvihariduse lisatoetuse abil võimalus palgata Haapsalusse lõpuks üks korralik treener.

Päriselt
5 aastat tagasi
Reply to  Noor

Kui valdkonda linnas juhivad spordivõõrad inimesed, siis ei ole ka arengut loota.

Jalgpall
5 aastat tagasi
Reply to  Päriselt

on täitsa okei- väikestele heaks emotsionaalseks spordialaks, mis annab korraliku üldfüüsilise ettevalmistuse ja õpetab meeskonnamängu. Muidugi võiks poliitikuid piltidel vähem näidata enne valimisi või siis hoida kinni proportsioonist. Ega nemad ju tee, vaid kiibitsevad asja ümber, nagu herilased lendavad moosipurgi peale kokku