Uuemõisa kooli lapsevanem Janno Aser on aasta hariduse sõbra nominent

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Janno Aser Uuemõisa kooli lastele veeohutust õpetamas. Foto arhiiv

Täna välja kuulutatud Aasta õpetaja 2018 nominentide hulka pääses Läänemaalt ainsana aasta hariduse sõbra tiitlile esitatud ettevõtja ja Uuemõisa kooli lapsevanem Janno Aser.

Aasta õpetaja 2018 nominendid kuulutas haridus- ja teadusminister Mailis Reps välja täna Eesti vabariigi 100. sünnipäeva puhul toimunud haridusjuhtide vastuvõtul.

Kokku valitakse parimad 11 kategoorias. Maakondade esitatud kandidaatide hulgast valis riiklik komisjon põhjalike arutelude tulemusena igas kategoorias välja kolm nominenti, kelle hulgast selguvad tiitli võitjaid 14. oktoobril peetaval Aasta Õpetaja galal.

Aasta hariduse sõbra nominendiks esitatud Janno Aser on ettevõtja ja Uuemõisa kooli lapsevanem, kes on aitab koolil läbi viia robootikatunde ja tegeleb vabatahtliku merepäästjana aktiivselt ka veeohutuse propageerimisega nii Uuemõisa koolis kui ka tervel Läänemaal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments