Heategevusüritus kogub raha Taebla jalgpalliväljaku heaks

Ulrika Tülp treenib väravateta jalgpalliplatsil.

Homme õhtul toimub Taebla raamatukogus ja lasteaia õuel heategevuslik üritus, et Taebla jalgpalliväljak saaks korda.

„See väljak künti kunagi üles, korjati kivid ära, pandi muru, aga sellest hetkest saati jääti ta hooldamata. Kui ta eest hoolt hakata kandma, siis ta oleks väga hea väljak, aga seal ei ole absoluutselt mingeid väravaid, keegi ei tee jooni. See on lihtsalt murulapp, mis seisab,” ütles Taebla jalgpalliväljakut kasutav Läänemaa parim naisjalgpallur Ulrika Tülp.

Tülbi sõnul võiks hooldatud Taebla jalgpalliväljakul isegi meistrivõistluste mänge mängida, kui Haapsalu staadion on ülekoormatud.

Praegu seisavad väljakul kaks suurt väravat, millel pole võrke, enda trenni ajaks viib Tülp sinna kaks pisikest väravat. Ka on seal üks rahvaliiga moodulvärav. „Saaks ühe rahvaliiga moodulvärava juurde, et saaks treenida,” ütles Tülp.

Jalgpalliplatsi seisu parandamiseks teeb homme õhtul Taebla raamatukogu, noortekeskus ja MTÜ Kehale ja vaimule heategevusliku ürituse, kus lasteaia õuel mängivad kaks korda 10 minutit matši noored ja vanad, kohtunikuks on Lääne-Nigula vallavolikogu esimees Neeme Suur.

Noored, kes mängivad, on Taebla jalgpallihuvilised noored – neli poissi ja üks tüdruk. „Mina küsisin kõigepealt Mikk Lõhmuse käest, kas ta oleks nõus mängima, Mikk ütles kohe jah,” ütles Taebla raamatukogu hoidja Ruth Randoja.

Nüüd on ka kahe varumängijaga täiskasvanute meeskond koos. Lisaks jalgpallimatšile saab osta küpsetisi heategevuslikust kohvikust, avatakse Epp Klimenko näitus „Puidupakust pakutrükini” ning vinüüle keerutab diskor Rain Poolen.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ahto
5 aastat tagasi

Mitte positiivne ettevõtmine vaid laus lollus.Kas siis vallal pole niipalju raha et väljak korda teha?

tubli, et liigutatakse
5 aastat tagasi
Reply to  Ahto

Kui see ainus koht oleks, kuhu valla raha paigutada, siis muidugi oleks. Paraku on teisigi, põletavamaid kohti. Abistamine lauslolluseks nimetada on ikka lauslollus küll.

leegionär
5 aastat tagasi

Väga positiivne ettevõtmine! Jõudu!