Täiendatud. Noormees on leitud. Politsei otsib Pärnust Haapsallu tulema hakanud Markust

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

 Täiendatud. Markus on leitud ja temaga on kõik korras, teatas politsei pühapäeva õhtul.

Politseinikud otsivad kadunud 16-aastast Markust (pildil), kes ei ole Pärnust Haapsalusse koju jõudnud.

Alates 19. augustist ei ole Haapsalusse koju jõudnud 16-aastane Markus. Politseile teadaolevalt viibis ta Weekendi festivalil ning kavatses tuttavate sõnul hääletada Pärnust Haapsallu. Viimati nähti Markust eile kella 11.45 ajal Pärnu linnas, kui ta liikus Side tänava maja juurest Port Arturisse. Politseinikud on suhelnud noormehe lähedastega ja sõpradega ning kogunud infot ta liikumiste kohta.

Noormees on 180 cm pikk, sportliku kehaehitusega ja helepruunide lühikeste juustega. Neljapäeval, 16. augustil oli tal kodust lahkudes seljas valge, roheliste triipudega polosärk. Jalas on tumesinised lühikesed püksid ja punast värvi Nike tossud. Tal võib peas olla tumesinine Nike müts ning kaasas kannab ta ruudulist, helesinist seljakotti. Tema mobiiltelefon on välja lülitatud.

Politsei palub kõigil, kes märkavad kirjeldusele ja fotole vastavat noormeest, anda sellest koheselt teada hädaabinumbril 112.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments