Hanila bussipeatused saavad valgustatud

Plaani kohaselt saab Koti bussipeatus valgustatud.
Plaani kohaselt saab Koti bussipeatus valgustatud.

Hanila vald plaanis möödunud aasta lõpus paigaldada 14 tänavavalgustit kaheksasse bussipeatusesse.

Toonase Hanila volikogu liikme Meelis Malgu sõnul olid need kohad, kust lapsed ja teised elanikud liiguvad ning bussile lähevad. Iga  valgusti maksis Hanila valla plaani kohaselt 1700 eurot ning raha selleks oli valla lisaeelarvest eraldatud.

„See sama eelarve läks ühel hetkel kokku ja sinna on see hetkel sumbunud,” ütles Malk ning nüüd ei tea ta, millal need valgustid tulevad.

„See on minu teada menetluses, nii et tulevad. Kõik tehakse suure valla peale,” ütles Lääneranna valla volikoguesimees Arno Peksar, kes oli ka viimane Hanila vallavanem.

Plaani kohaselt pidi valgustatud saama kahel pool teed Hanila, Koti, Kõmsi, Hanila, Ridase ja Massu peatused ning ühelt poolt teed Salavere ja Vatlamäe peatused. Bussipeatustesse olid plaanitud päikesepatareidel töötavad valgustid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments