0

Selgusid Läänemaa meistrid rannavõrkpallis

Läänemaa meistrid rannavõrkpallis on poeg ja isa Looritsad. Foto Enn Kerge

Laupäeval selgusid Peraküla rannas Läänemaa 2018. aasta meistrid rannavõrkpallis. Naistest võidutses paar Kärolis Kungla- Ana Laura Kaasik. Järgnesid Triin Heilu-Karina Kungla ning paljukordne Läänemaa meisterpaar Maret Valk- Ly Märss pidi leppima kolmanda kohaga.

Meeste turniiri võitsid isa-poeg Lauri ja Martin Loorits, kes olid parimad ka tunamullu. Hõbeda võitsid Roger Tibar – Mario Stepanov ning pronksised auhinnad kuulusid duole Mehhis Sarrapik – Janno Soon.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz