0

Lähipäevil on tulemas nii vihma kui ka päikesepaistet

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Suvi. Foto: Urmas Lauri

Suvi. Foto: Urmas Lauri
Lähipäevil on tulemas nii vihma kui ka päikesepaistet ning õhusooja maksimumid ulatuvad veidi üle 20 kraadi, prognoosib ilmateenistus.

Neljapäeval (5. juulil) areneb madalrõhkkonnal Loode-Venemaal uus kese ja selle edelaserv katab Eesti. Öösel sajab kohati, päeval laialdaselt hoovihma, kohati on äikest. Puhub mõõdukas loode- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 8..14, päeval 17..21, sajupilvede all 14..15°C.

Reedel (6. juulil) on madalrõhkkonna kese meile üsna lähedal ja öö ning hommikupoolik on vihmased, pärastlõunal sajab hoovihma, võimalik on äike. Sajuvõimalus on väiksem Hiiu- ja Saaremaal. Puhub mõõdukas lääne- ja loodetuul. Õhutemperatuur on öösel 10..15, päeval 15..20°C.

Laupäeval (7. juulil) ja pühapäeval (8. juulil) madalrõhuala lääneservas sajab öösel kohati hoovihma, päeval on soodsad tingimused rünksajupilvede arenguks ja mitmel pool sajab hoovihma, on äikest. Puhub mõõdukas loodetuul. Õhutemperatuur on öösel 11..16, päeval 17..22°C.

Esmaspäeval (9. juulil) olme eemalduva madalrõhuala servas ja öö on enamjaolt sajuta, päeval sajab kohati hoovihma. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel 12..16, päeval 17..22°C.

Teisipäeval (10. juulil) ja kolmapäeval (11. juulil) jääme idapoolse madalrõhuala ja läänepoolse kõrgrõhuala piirialale. Kumb neist ülekaalu saavutab on veel otsustamisel. Tuul on nõrk ja õhumass mõõdukalt soe. Õhutemperatuur on öösel 11..16, päeval 18.. 22°C.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz