Täna algavad taas tasuta linnaekskursioonid

Lääne Elu

info@le.ee

Haapsalu raekoda on üks vaatamisväärsusi, mida giidid Haapsalu külalistele näitavad. Foto Läänemaa Turism

Viiendat aastat saavad Haapsalu külalised võimaluse suvel osaleda tasuta linnaekskursioonidel.

Sel nädalal algavad linnaekskursioonid toimuvad viie nädala jooksul – kolmapäeviti on ekskursioon inglise ja soome ning reedeti eesti ja vene keeles. Ekskursioon algab kell 17 Haapsalu turismiinfokeskuse eest.

Läänemaa Turismi juhataja Annika Mändla sõnul on tasuta linnaekskursioonide projekti eesmärk anda turistidele paremat külastuskogemust ja uusi teadmisi. „See on lisandväärtus kõigile Läänemaa turistidele ning majutusettevõtted saavad seda oma külalistele välja pakkuda,” ütles Mändla. ta lisas, et oodatud on ka kõik kohalikud elanikud: „Meie giidid teavad Haapsalu linna kohta rääkida nii mõndagi, mida ka enamik kohalike ei tea.“

Tasuta linnaekskursioone tehakse juba viiendat suve ja eelmistel aastatel on huvi olnud suur. Kõige rohkem osalejaid on olnud eesti- ja soomekeelsetel ekskursioonidel.

Tasuta linnaekskursioonide projekti koordineerib Läänemaa Turism, ekskursioone viivad läbi Läänemaa giidide ühingu giidid ning projekti rahastavad Haapsalu linn, SA Haapsalu ja Läänemaa Muuseumid, Fra Mare Thalasso Spa Hotel, Spaahotell Laine, Baltic Hotel Promenaadi ja Päeva Villa.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz