Video: Massus peeti külade suvemänge

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tulised rannajalgpallimängud peeti hobuste treening- ja võistlusplatsil. Foto: Urmas Lauri

Hanila kihelkonnas Massu mõisa peeti laupäeval esimesed Lääneranna valla külade suvemängud. Osales kuus võistkonda: Lihula, Tuudi, Kirbla, Vatla, Virtsu ja Massu.

Arenguruumi on, sest Lääneranna vallas on üks linn, üks alevik ja 150 küla.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Peeter
Peeter
Seda oligi arvata, et nn. spordispetsialist on vaid nime pärast vallas. See jutt ei päde- Varblas ja Koongas pole inimesi keda mängudele kaasata. Kas üldse nähti vaeva nende punti saamisega, sellest jääb väheks kui kuulutame ainult lehes või sots.meedias. Koonga peab oma mänge ja osalejaid on küll aga see võib palgalistel ametnikel üllatus olla. Tegijatele aga jõudu edaspidiseks, asi on seda väärt.
wpDiscuz