Vastu kaid sõitnud parvlaeval Regula remonditi visiir

BNS

Regula. Foto: TS Laevad
Regula. Foto: TS Laevad

Möödunud nädala reedel Kuivastu sadamas vastu kaid sõitnud TS Laevade parvlaev Regula on alates laupäeva õhtust tagasi liinil, remonti vajas laeva visiir.

Regula visiiri remonditi sadamas kohapeal ning tagati veetihedus, ütles Tallinna Sadama turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Sirle Arro BNS-ile. Regula läks tagasi liinile laupäeva õhtul.

Arro märkis, et õnnetuse põhjused pole teada ja selles osas käib veel uurimine. Seejuures pole tema sõnul praegu veel teada ka see, kui palju parvlaeva visiiri remont maksma läks.

Mandri ja Muhumaa vahel reede ennelõunal reise alustanud TS Laevade parvlaev Regula sõitis pärastlõunal Kuivastu sadamas sildudes vastu kaid.

TS Laevad tõi möödunud nädala reedel suvehooajaks Virtsi-Kuivastu liinile parvlaeva Regula, mis jääb kava kohaselt Tõllu ja Pireti kõrval kolmanda parvlaevana mandri ja Muhumaa vahel reisivaid inimesi teenindama kogu suveks.

2016. aasta suvel ärimees Vjatšeslav Leedolt 4 miljoni euro eest ostetud Regula läbis hiljuti uuenduskuuri, mis läks maksma 35 000 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments