0

EAS toetas Taebla tööstusala projekti rahastamist

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee


Nurme tänav Taeblas. Foto: Urmas Lauri

Ettevõtluse arendamise sihtasutus toetab Lääne-Nigula valda Taebla tööstuspargi arendamisel 300 000 euroga.

Euroopa Liidu piirkondade konkurentsivõime tugevdamise meetme projekti raames rekonstrueeritakse Nurme tänav, Tööstuse tänav ja Veo tänav, ehitatakse kergliiklustee Nurme põiktänavast kuni Haapsalu maanteeni ning paigaldatakse puuduv tänavavalgustus.

Projekti kogumaksumus on 356 500 eurot, millest toetuse valla omafinantseering on minimaalselt 53 500 eurot ja toetus on maksimaalselt 303 000 eurot.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz