0

Kõmsil toimunud avariis hukkus inimene (kl 18.27 lisatud fotod)

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Täna kell 16.33 sai päästekeskus teate, et Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maantee 58. kilomeetril põleb sõiduk. Veidi hiljem täpsustati, et Kõmsil toimus liiklusõnnetus, kus hukkus veokijuht.

„Päästekeskus sai teate, et Kõmsi külas põleb veok, mis vedas puidukoormat,” teatas Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Maris Moorits. „Veoauto on keeranud külili ning sellel põleb kabiini osa. Plahvatusohtu autol ei ole. Päästjad tegelevad kustustustöödega.  Õnnetuses on üks hukkunu.”

Hukkunu isik on tuvastamisel.

Veok liikus Lihulast Virtsu poole, kuid sõitis Kõmsil vene kiriku varaemete juures mingil põhjusel teelt välja.

Fotod: Teno Viherpuu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz