Lääne Elu paberleht laupäeval, 2. juunil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Raietööd lindude pesitsusajal on seaduse lugemise küsimus

Erametsaomanikul on õigus kehtiva metsateatise ehk raieõiguse olemasolul metsa maha võtta, millal soovib. Riigimetsas kehtib raierahu kaheks kuuks 15. aprillist 15. juunini. Sellegipoolest keelavad nii loomakaitse-, looduskaitse- kui ka metsaseadus lindude tahtlikku häirimist või pesade hävitamist.

Marika Valk tahab Lihula linnuse kolmemõõtmelise projektsioonina ellu äratada

„See kõik ei ole odav lõbu, aga see oleks haruldaselt uhke,” ütleb Valk, kes on poolteist kuud olnud Lihula muuseumi juhataja. Kaie Ilves küsis kunagiselt Eesti Kunstimuuseumi direktorilt Valgult, milliseid plaane tal veel muuseumiga on ja kuidas ta üldse Lihulasse sattus.

Mis kohvikutel sel suvel plaanis on?

Haapsalu kohvikute kõrghooaeg on kohe ukse ees. Seetõttu uuris Lääne Elu, mida huvitavat siinsed kohvikud tänavu pakuvad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments