0

Marimetsa Kapa rattamaratonide sari algab Ruilas

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Sellel nädalavahetusel saab avapaugu Lääne-Eesti rattamaratonide sarja Marimetsa Kapp XIII hooaeg. Kolmandat aastat Fixus Marimetsa Kapp nime kandva sarivõistluse esimene etapp toimub pühapäeval, 20. mail traditsiooniliselt Ruilas.

Võistluskeskus avatakse hommikul 10.30 Ruila spordihoone juures, kus jagatakse stardimaterjale ning hilistel otsustajatel on veel võimalik lisada end stardiprotokolli. Samas saab ka veel kogu hooajaks registreeruda. Eelregistreerimine Fixus Marimetsa Kapp võistlustele lõpeb kolmapäeval, 16. mail.

Pühapäevased võistlused algavad kell 12 lastesõitudega.

Põhidistantside, 40km ja 25km stardid antakse vastavalt kell 13.00 ja 13.40.

40 KM võistlusrajaga saad eelnevalt tutvuda kaardilingilt.

Kõiki suuri ja väikseid rattaspordihuvilisi oodatakse osalema ka Marimetsa Kapa järgnevatel etappidel:

  • 10.06 Märjamaa VIII Rattamaraton
  • 30.06 Kullamaa XV Rattamaraton
  • 04.08 Vormsi VII Rattamaraton
  • 18.08 Hiiumaa VII Rattamaraton
  • 09.09 Matsalu XI Rattamaraton
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz