Marimetsa Kapa rattamaratonide sari algab Ruilas

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Sellel nädalavahetusel saab avapaugu Lääne-Eesti rattamaratonide sarja Marimetsa Kapp XIII hooaeg. Kolmandat aastat Fixus Marimetsa Kapp nime kandva sarivõistluse esimene etapp toimub pühapäeval, 20. mail traditsiooniliselt Ruilas.

Võistluskeskus avatakse hommikul 10.30 Ruila spordihoone juures, kus jagatakse stardimaterjale ning hilistel otsustajatel on veel võimalik lisada end stardiprotokolli. Samas saab ka veel kogu hooajaks registreeruda. Eelregistreerimine Fixus Marimetsa Kapp võistlustele lõpeb kolmapäeval, 16. mail.

Pühapäevased võistlused algavad kell 12 lastesõitudega.

Põhidistantside, 40km ja 25km stardid antakse vastavalt kell 13.00 ja 13.40.

40 KM võistlusrajaga saad eelnevalt tutvuda kaardilingilt.

Kõiki suuri ja väikseid rattaspordihuvilisi oodatakse osalema ka Marimetsa Kapa järgnevatel etappidel:

  • 10.06 Märjamaa VIII Rattamaraton
  • 30.06 Kullamaa XV Rattamaraton
  • 04.08 Vormsi VII Rattamaraton
  • 18.08 Hiiumaa VII Rattamaraton
  • 09.09 Matsalu XI Rattamaraton
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments