Lääne Elu paberleht teisipäeval, 15. mail

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kohus ei andnud Taali firmale raudteevaidluses õiguskaitset

Kohus otsustas 3. mail, et raudtee rajamine Haapsalu suunas on avalikes huvides ja esialgse õiguskaitse kohaldamine võib raudtee rajamist takistada. Kohus andis õiguskaitset taotlenud OÜ-le Taavi ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile võimaluse jõuda reedeks kohtuvälise kokkuleppeni.

Haeskas taastatakse emadepäeva tähistamise traditsiooni

Laupäeval tähistati Haeskas Tänava talus emadepäeva nii, nagu seda tehti ka enne sõda. Haeska külaseltsi esimees Ants Ale sõnul on soov taaselustada küla ühine emadepäeva tähistamine. Laupäevasele koosviibimisele andis järjepidevuse Ants Ale ema Lehti, kes on nii 1940. aastal kui 2018. aastal üles võetud emadepäevafotol.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
5 kuud järjekord
5 aastat tagasi

äpud need kohalikud haiglajuhid, häbi peaks olema palka saada kui ei suudeta haiglat vajalike arstidega komplekteerida. linna volikogu peaks selle haiglaga midagi ette võtma ja küsimuse volikogus arutusele võtma, kaua see jama kestab veel?

Katrin
5 aastat tagasi

Linnavolikogu ehk Suklese ja Karilaiu kummitempel juba vöttis midagi ette. Nii nüüd jääbki.

tähendab
5 aastat tagasi

ca. 450 registreeritud inimest peab pidevalt ootama ja ei saa vajalikku silmaarsti abi ning see järjekord ei vähene, õudne saamatus

Oolu
5 aastat tagasi

Mitte midagi ei oleks Taali vastu kui raudtee taastamine oleks riigi initsiatiiv. Ometigi on aastaid just Taal olnud raudtee taastamise suur entusiast. Vaevalt, et seda selleks aeti, et jälle rongid tema maja tagant läbi kolistaks. Ikka selle pärast, et münt taskus kõliseks.