Haapsalu abipolitseinikud said kutsemeisterlikkuse võistlusel teise koha

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9
Foto: PPA

Täna toimusid Politsei- ja Piirivalvekolledži Paikuse õppeüksuses Lääne prefektuuri abipolitseinike kutsemeisterlikkuse võistlused, kus osalesid meeskonnad kõikidest prefektuuri maakondadest.

Võistluste käigus tuli osalejail testida oma teadmisi, lahendada politseisündmus, läbida auto vigursõit ja lasta tulirelvast. Tasavägisest mõõduvõtmisest väljus võitjana Pärnu politseijaoskonna abipolitseinike tiim koosseisus Kady Kalvet ja Lauri Luberg, teise koha saavutasid Haapsalu politseijaoskonna abipolitseinikud Mikko Kiisa ja Aivar Kaus ning kolmanda koha said Rapla politseijaoskonna abipolitseinikud Tarmo Tammus ja Kaspar Kõiv.

Võistluste korraldaja, Lääne prefektuuri teabebüroo vanemkorrakaitseametnik Maksim Korzin rääkis, et võistluste üheks eesmärgiks on täiendada abipolitseinikele vajalikke oskusi. „Abipolitseinike roll turvalisuse loomisel on kindlasti oluline ja ka selle võistluse korraldamine aitab väärtustada nende panust. Mul on hea meel, et kõik osalenud võistkonnad olid väga tublid ja näitasid väga professionaalseid oskusi erinevate olukordade lahendamisel,“ lisas Korzin.

Pärnu ja Haapsalu jaoskondade võistkonnad lähevad Lääne prefektuuri esindama 8. juunil toimuvatele abipolitseinike vabariiklikele kutsemeisterlikkuse võistlustele.

Paremusjärjestus:

  1. Pärnu politseijaoskonna abipolitseinikud Kady Kalvet ja Lauri Luberg
  2. Haapsalu politseijaoskonna abipolitseinikud Mikko Kiisa ja Aivar Kaus
  3. Rapla politseijaoskonna abipolitseinikud Tarmo Tammus ja Kaspar Kõiv
  4. Paide politseijaoskonna abipolitseinikud Margus Nurmik ja Evelii Luukas
  5. Paide politseijaoskonna abipolitseinikud Kasper Tammist ja Caroline Koit
  6. Kuressaare politseijaoskonna abipolitseinikud Martin Aulik ja Andero Laurits
  7. Kärdla politseijaoskonna abipolitseinikud Tõnis Paljasma ja Silver Fokin

Fotod: PPA

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments