Kutsehariduskeskuse õpilased tulid “Noorelt meistrilt” kolme medaliga

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Noorelt meistrilt kaksikvõidu toonud Marek Judanov (vasakul) ja Karl-Kevin Miinpuu (paremal) juhendaja Kersti Õimiga. Foto Erakogu

Haapsalu kutsehariduskeskuse (HKHK) õpilased pälvisid Tallinnas toimunud kutsekoolide kutsemeistrivõistlustel “Noor meister” kolm medalit ja kaks neljandat kohta.

Kõige edukamad olid HKHK õpilased restorani teenindaja konkursil, kust toodi Haapsalu kaksikvõit. Esimese koha sai Karl-Kevin Miinpuu ja teise koha Marek Judanov. Noormeeste juhendaja on Kersti Õim.

Kolmanda medali tõi ehitusviimistlejate seas kolmanda koha saanud Carolina Kuris, kelle juhendaja on Mati Kisant.

HKHK õpilased said ka kaks neljandat kohta: tislerite hulgas Kristo Laanemäe ja plaatijatest Loree Roots.

“Noor meister” on eri erialasid koondav üleriigiline kutsemeistrivõistlus, mille eesmärk on tutvustada ja populariseerida kutseõppealasid ning anda võimalus noortele oma oskuste võrdlemiseks.

Innove on Eesti kutsemeistrivõistluste korraldamisega tegelenud aastast 2006. Nimetuse „Noor meister“ all toimuvad kutsemeistrivõistlused alates 2009. aastast. 2013 oli esimene kutsehariduse suursündmus “Noor meister”, kus lisaks 21 erialal toimunud kutsevõistlusele tutvustasid Eesti kutseõppeasutused õppimisvõimalusi ning töötubades pakuti noortele võimalust katsetada õpitavate erialade töövõtteid.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments