0

Täna kevadpüha tuleb soe, aga vihmane

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Sinililled. Foto: Urmas Lauri

Riigi ilmateenistuse andmeil tuleb täna soe, aga vihmane ilm – Kagu-Eestis võib tulla kuni 18 soojakraadi.

Ennelõunal on pilves ja sajab vihma, kuid pärastlõunal lääne poolt alates pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Mandril ja saartel puhub lõunakaare tuul 3-9, saartel edelatuul puhanguti kuni 14 m/s, põhjarannikul puhub ida- ja kirdetuul 7-11, puhanguti 15 m/s, pärastlõunal pöördub edelasse ja nõrgeneb.

Õhutemperatuur on 9..14, Kagu-Eestis kuni 18°C.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz