Laskurid tõid Eesti meistrivõistlustelt üheksa medalit

Pildid meie medalivõitjad: Raian Kleemann (vasakult), Henri Eerik Reintal, Mai-Liis Vikman, Mariin Sinimeri, Daniel Kuldmeri. Foto Mati Seppi

Kuni 14 aastaste (C-vanuseklass) Eesti noorte meistrivõistlused laskmises tõid spordikooli õpilastest koosnenud esindus 9 medalit.

Võideti 1 kuld-, 4 hõbe- ja 4 pronksmedalit. Kindlasti oleks meie medalisaak suurem olnud, kui antud vanuserühmale toimuks ka võistkonna arvestus. Seda hinnatavam on medalite hulk ainult individuaalarvestuses.

Noorte meistritiitli võitis Daniel Kuldmeri spordipüssi harjutuses 30 lasku lamades 242 silmaga.

Spordipüstoli ringmärgi harjutuses tulid nii poiste kui tüdrukute arvestuses hõbe ja pronks. Tüdrukute konkurentsis saavutas 2. koha Mailiis Vikman 202 ja 3. koha Mariin Sinimeri  189  silmaga. Poiste arvestuses tuli hõbemedalike Henri Eerik Reintal 232 ja pronksmedalile Janar Voorel 220 silmaga.

Õhupüstolis 20 lasku kordasid meie noored tulirelvas saavutatut. Hõbemedali tüdrukute arvestuses võitis Mariin Sinimeri 134 ja pronksmedali Mai-Liis Vikman 105 silmaga. Poiste arvestuses kordas hõbemedalit Henri Eeerik Reintal 151 silmaga. Sama silmaga kolmandaks tuli Raian Kleemann ja neljandaks 150 silma lasknud Kaspar Tõnisson. Võitnud Viljandi poiss lasi 155 silma. Nii et meie poistel oli kuld käe ulatuses, kuid jäeti võtmata.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments