0

Haapsalus on täna nutiseadmete koolitus täiskasvanutele

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Ekraanitõmmis. Nutiakadeemia.ee
Ekraanitõmmis. Nutiakadeemia.ee

Laupäeval kell 12.00-14.30 leiab Haapsalus Läänemaa keskraamatukogus aset tasuta nutiseadmete  ABC koolitus. Nutiakadeemia tasutakoolitusprogra mmi raames on nutitarkust võimalik koguda kõikidel algajatelnutiseadmete kasutajatel.

Nutiakadeemia koolitusprojekti raames toimuv koolitus ootab kõiki  huvi lisi , kes tunnevad end nutitelefoni või tahvelarvuti seltsis veel pisutebakindlalt, kuid soovivad oma igapäevaseid toiminguid nende abil mugavamaksmuuta. Vilunumad nutiseadmete kasutajad on kutsutud koolitusele suunama omaema-isa, vanaema-vanaisa, sõbra-sugulase, kes veel nutiseadet nii hästi kasutada ei oska.

Nutiakadeemia koolitustel saab tu tvuda nutiseadmete kasutamise põhitõ dede  ga.Saab teada, mis on rakendused ja andmeside, kuidas otsida nutiseadme abilinternetist infot, saata e-kirja või jagada fotosid. Kõike seda õpetataksetegema turvaliselt. Tähtsaks osaks NutiAkadeemiast on ka Mobiil-ID jaSmart-ID kasutamise tutvustamine.

“Nutiakadeemia koolitusel osalejad saavad  vajalikud teadmised, et oma  el unu tiseadmete abil lihtsamaks ja mugavamaks teha. Pärast koolitust on julgemtunne teha nutitelefoniga pangamakseid, saata lähedastele pilte, vaadatatahvelarvutist videosid ning palju palju muud,” ütles koolituse kohtaNutiakadeemia projektijuht Kristi Kivilo.

Koolituse kestab 2,5 tundi ja vajalik on eelregistreerimine, mida saab teha siin.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz