0

Haapsalu raamatukogus saab täna kuulda Läänemaa lindudest

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Täna kell 17.30 saab Haapsalu raamatukogu lugemissaalis kuulata Marko Valkeri ettekannet “Linnukevad Läänemaal”.

Haapsalu linn asub kahe rahvusvahelise tähtsusega linnuala vahel. Uus Haapsalu ulatub nüüd Matsalu rahvuspargini ning piirneb teiselt poolt samavõrd linnurikka Silma looduskaitsealaga. Meie ümber asuvat linnurikkust tullakse uudistama kogu Euroopast. Kui hästi me aga ise kodukandi loodust tunneme?

Ettekandes räägime sellest, miks Läänemaal linde sedavõrd palju on. Tutvustame põnevamaid linnupaiku, millest suurem enamus on vaid paarikümne minuti pikkuse autosõidu kaugusel Haapsalu kesklinnast. Räägime tänavuse linnukevade edenemisest ning sellest, mida põnevat koos perega uudistama minna.

Marko Valker on ornitoloog ja loodusteaduste populariseerija. Loengu järel saavad külalised vastused neid huvitavatele linnuteemalistele küsimustele.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz