Lääne Elu paberleht laupäeval, 7. aprillil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Alveri auhinna saavad Borchersid   

Haapsalu linnavalitsus tunnustab sel aastal Hans Alveri auhinnaga Frank ja Olga Borchersit, kes andsid uue elu kahele Haapsalu jaoks märgilisele vanalinna hoonele – uue ilme sai ajalooline Ehte 8 hoone ja Karja tänav 6 maja esimene korrus, kus tegutseb nüüd restoran Flamm.

Kuidas olla direktor, kui pole koolimaja võtmeidki

Puuduvad võtmed, üle andmata dokumendid ja parooli alla pandud arvutid on vaid osa tegelikkusest, millega ootamatult Nõva kooli direktoriks saanud Andres Liivil on tulnud rinda pista.

Haapsalu maanteejooksu karikatel on korraldajate sõrmejäljed

Laupäeval toimuva Haapsalu maanteejooksu korraldajad tegid käed saviseks – võitjate auhinnakarikad on korraldusmeeskonna liikmete kätetöö, millesse investeeriti kõvasti aega, entusiasmi ja muidugi killuke südant.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ninell
6 aastat tagasi

Heh… mulle hoopis meeldis esikaanel see “Vallaaametnikud” kes need kolme a-ga tegelased huvitav on? 🙂

eks ta ole
6 aastat tagasi

Lugenud paberlehest kt raskest saatusest, läheb asi lausa naljakaks 🙂 Nüüd on siis Saare Kalle oma äparduse kaitsele viskunud. Vaene vanaonu, ei olnud Sul siis ega ole ka praegu asjadest selget arusaama. Kuidas Sa ometi aru ei saa, et olid Kallase ja Rahumäe põrandakalts, keda sai ees lükata ja ära kasutada. Kasutanud siis praegugi võimalust vait olla …

Täpsustus
6 aastat tagasi

Ainult ühes lauses juba palju valet: Andres Liiv pole kunagi olnud kooli direktor vaid kõigest dirktori kt! Samuti ei saanud ta sellele kohale mitte konkursi korras või muul ausal teel vaid sokutati ametisse, et viia ellu paari rahast pimestatud kohaliku mehe unistus.

hehh
6 aastat tagasi
Reply to  Täpsustus

ja kes need pidi talle siis andma, nagunii ta lihtsalt tuli ja istus sellele kohale. on ta üldse neid asju küsinudki, nüüd hea tagantjärele viriseda kui hakkab välja tulema mis kõik tegemata ja kui saamatu ta oma ametis on

324324
6 aastat tagasi
Reply to  Täpsustus

Pakun, et üks peamisi põhjuseid miks ta sai ametisse sokutatud oli fakt, et sotside ridades kandideerinud “koolidirektor” on parem positsioon kui töötu päästepealik. Ta pidi ju kõik häälte koorekihi omale korjama ning volikokku purjetama, kuid valijatel oli kahjuks eriarvamus hoolimata tema värskest “auväärsest” tiitlist…

enn
6 aastat tagasi
Reply to  324324

nõval on tööõnnetused traditsiooniks kujunemas, eks kehv häältesaak üks järjekordne tööõnnetus oligi.

xxx
6 aastat tagasi
Reply to  324324

Varas on varas, on selleks siis naabri porgandid või pikaajalise koolijuhi töökoht ja lugupidamist ei vääri.