2

Haapsalu perekeskus korraldab kolmapäeval infopäeva

Lääne Elu

info@le.ee

EELK Haapsalu perekeskuse juht ja hingehoidja Mirjam Tinno. Foto Arvo Tarmula

EELK Haapsalu perekeskus korraldab kolmapäeval, 21. märtsil kell 15–17.50 Haapsalu linnavalitsuse ruumis  koolitus- ja nõustamisvõimalusi tutvustava infopäeva Läänemaa ja Hiiumaa spetsialistidele.

Osalema on oodatud omavalitsuste, koolide, lasteaedade lastekaitse- ja sotsiaaltöötajad, jõustruktuuride esindajad, erinevate abikeskuste töötajad, koguduste juhid ja töötegijad ning kõik teised, kes huvituvad EELK perekeskuse tegevusest.

Vestlusring on oodatud ka linnarahvas, et arutleda, kuidas võiks keskus peresid ja kogukonda paremini toetada ning andma tagasisidet või ootusi keskuse tööle.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
linlane
linlane

võibolla ei ole rahvas ikkagi kuigi hästi informeeritud,mida ja millist nõu või abi sealt oleks oodata. Isegi seda ei tea kas on tasulised need nõuande vestlused ja millise haridusega(meditsiinilise, kunstiteraapia v.m) on sealsed töötajad. Väike linn ja liialt isiklikud mured -kõike ei julgeta avada võõraile.

Anders
Anders

Joba körbevad?

wpDiscuz