1

Keilas avati Ants Roosi maalinäitus

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Ants Roos. Foto Arvo Tarmula

Keilas Harju maakonnaraamatukogus avati 5. märtsil Haapsalu kunstnik Ants Roosi maalinäitus.

„Haapsallased on neid pilte näinud. Viis-kuus tööd on Itaaliast, neli kindlasti Soomest. Üldse on 15 maali,“ kirjeldas näitust Ants Roos.

Võimalust korraldada näitus Keila raamatukogus pakkus Roosile nahakunstnik Sirje Kriisa, kellega ta on varem koostööd teinud Steni muinasjutuvõistluse juttude kogumikuks köitmisega. „Sirje käis külas, nägi mu näitust ja eelmise aasta lõpus helistas, et pangu ma näituseaeg raamatukogus kinni. Helistasin raamatukokku ja nad olid kohe nõus,“ rääkis Ants Roos.

Näitus jääb avatuks 28. märtsini.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
M ja E
M ja E

Tubli, Ants. Ikka jõudu.

wpDiscuz