Läänemaa ja Hiiumaa Rajaleidja keskused ühinesid

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Ühendatud Rajaleidja juhiks saab Tiina Kütt. Foto Arvo Tarmula

Alates eilsest kannavad Haapsalus asuv Läänemaa ja Kärdlas asuv Hiiumaa Rajaleidja keskus ühist nime Lääne-Eesti Rajaleidja. Ühinenud Lääne-Eesti Rajaleidja keskuse juhiks sai senine Läänemaa keskuse juht Tiina Kütt.

“Juhtimise ja töökorralduse muutmisega saab kahel aadressil asuvatest keskustest ühtselt toimiv ja suurema paindlikkusega Lääne-Eesti Rajaleidja keskus,” teatas Innove pressiesindaja Janne Jaagant. “Muudatuse eesmärk on pühenduda veelgi rohkem olemasolevate teenuste osutamisele ja ka uute, sealhulgas e-nõustamisteenuste välja töötamisele.”

Tiina Kütt on tunnustatud psühholoog ning tema kogemused erinevate osapooltega läbirääkimisel on aidanud leida paljude laste jaoks parimaid lahendusi. Seni Hiiumaa Rajaleidja keskust juhtinud Tiina Talussaar, kes on samuti hinnatud psühholoog, jätkab Hiiumaa laste ja noorte toetamist ning Rajaleidja võrgustikus psühholoogia valdkonna arendamist üle-eestiliselt.

„Klientidele see ebamugavusi kaasa ei too. Nii Kärdlas (Uus 4/5, Kärdla) kui ka Haapsalus (Jaama 17, Haapsalu) asuvad keskused endiselt tuttavatel aadressidel, samuti jäävad alles kõik senised teenused. Muudatus aitab nii saarel kui ka Läänemaal nõustamisteenuseid paindlikumalt osutada. Tugispetsialistide puudumise korral ühes maakonnas saame lihtsamini teise keskuse spetsialiste kaasata,“ kommenteerib ühinemist Lääne-Eesti Rajaleidja keskuse juht Tiina Kütt.

Rajaleidja jaoks on oluline igas Eestimaa tõmbekeskuses pakkuda lastele ja noortele karjääriteenuseid ja psühholoogilist, logopeedilist, eripedagoogilist, sotsiaalpedagoogilist abi ning panustada sellele, et piirkonnas olevate erinevate tugispetsialistide kättesaadavust edaspidi parandada.

SA Innove Rajaleidja võrgustik pakub tasuta karjääri- ja õppenõustamisteenuseid kuni 26aastastele noortele ning on partneriks lastevanematele ja haridustöötajatele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments