Naiste tugikeskused taunivad perevägivalla avalikustamist

Kaie Ilves

kaie@le.ee

EKRE liige Marti Kuusik oli 29 tundi IT-minister, Rakvere linnavolikokku kuulub ta edasi. Tairo Lutter / Postimees / Scanpix

EKRE liige Marti Kuusik oli 29 tundi IT-minister, Rakvere linnavolikokku kuulub ta edasi. Tairo Lutter / Postimees / Scanpix

Kümne naiste tugikeskuse juhid pöördusid läinud nädalal suuremate ajalehtede peatoimetajate poole kirjaga, kus tunnevad muret arvatava perevägivalla kajastamise pärast.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu-toomas
4 aastat tagasi

“Võta teadmiseks, et sellisel tasemel ei tule jutud tühja koha pealt.”Tulevad ikka küll ja kuidas veel ! Meil kõik lekitavad midagi alates prokuratuurist ja lõpetades naised saunas.Meedia haarab suures uudistejänus st.müügiahnuses ja võimendab omapoolsete täiendustega niikaua kuni inimene on üldsuse poolt süüdi mõistetud,perekonnaelu hävitatud,lapsed traumeeritud !
Kui hiljem selgub,et polegi süüdi siis ilmub paremal all nurgas väikeste tähtedega vabandus !

Juss
4 aastat tagasi

Ei tule need jutud midagi tühja kohapealt. Rakvere on väike linn ja kõik on teada. Ei ole mina enne kuulnud, et kodus raamatud ise ringi lendaks jne.

mõngel
4 aastat tagasi

No need üdini solvunud reformikad annavad hoogu juurde..

Roheline
4 aastat tagasi

Mis mõttes?! Just mahavaikinine annab sellistele “meestele” hoogu juurde

Triibik
4 aastat tagasi
Reply to  Roheline

Mõned peavad end eksperdiks ja kohtunikuks igal alal.Kui nad seda oleks,oleks ju tore.Ka ei tea nad tihti fakte,vaid lahmivad niisama. Loodan,et laimajad saavad varsti suure rahalise väljamakse ohvritele teha.

Hopsti
4 aastat tagasi
Reply to  Triibik

Kus suitsu, seal tuld. Võta teadmiseks, et sellisel tasemel ei tule jutud tühja koha pealt.

Vaataja
4 aastat tagasi
Reply to  Hopsti

Tuleb ikka küll tühja koha pealt, kui rääkijal on alatu eesmärk kahjustada teise mainet.

Tegelikult on mõistetav, et inimesed usuvad seda, et kus suitsu, seal tuld. Selline inimene ei tule ise nii alatu mõtte pealegi, et tühja rääkida ja kedagi sedasi kahjustada. Iseenesest näitab, et tegu on ausa inimesega. Aga selliseid ausaid ja usaldavaid on kahjuks ka lihtne manipuleerida.

Tõsi, manipuleerimist pole lihtne läbi näha, kui puudub vilumus ja kogemus manipuleerijatega.

kivi
4 aastat tagasi
Reply to  Vaataja

Olen vaatajaga ühel nõul. igasuguseid kaitsjaid, kes raha tahavad on igalt poolt välja roninud ja muudkui mõnitavad peresid süsteemis, kus suitsu, seal tuld. Millises peres pole eriarvamusi olnud, kuid jutt, et on ainult koduvägivald meeste poolt on täielik jama, seda need kaitsjad ei mõtle, et süsteemis mees- naine on WIN-WiN olukord, kui käratsetakse ja kakeldakse – kaotajaks pooleks on kindlasti lapsed. Selles valguses on naiste tugikeskuse seisukoht täiesti adekvaatne- las asjatundjad teevad oma tööd ja tindisolkijad ronigu välja peale kohtuotsust, kui see on olemas.

juss
4 aastat tagasi
Reply to  Roheline

Funktsionaalne lugemisoskus tuleb kasuks!