Galerii: Rannarootsi muuseumis peeti pere talvepäeva

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 50

Rannarootsi muuseum kutsus laupäeval traditsioonilisele pere talvepäevale, kus sai merejääl lustida ja maitsvaid sööke nautida. Kui eelmistel aastatel on ilm kippunud perepäeva korraldajaid nöökima, siis tänavu meelitas just nii suuri kui ka väikesi inimesi kohal.

Muuseumirahvas oli merejääle üle seadnud kaks jääkarusselli, mis töötasid kondijõul. Kes aga tahtis mugavamat sõitu, sai võimaluse politsei ja keskkonnainspektsiooni lumesaanidega merejääl tiir teha. Päeva sisse mahtus ka mitmeid võistlusi nii lastele kui ka peredele. Mõõtu sai võtta nii tõuke- ja salvokelkudel kui ka tandemsuusatamises.

Tavapäraselt ei pidanud keegi Rannarootsi muuseumi juurest lahkuma tühja kõhuga. Kõige kuulsamad suupisted, mille pärast ikka muuseumi talvepäevale tullakse, olid grillitud kilud küpsetatud kartuliga.

Fotod Arvo Tarmula

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments