Vassari ja Tahvinovi meistritiitlid mõjusid üllatusena

Kaisa Kuusik (vasakul) ja kullatüdruk Kärt Vassar. Foto: Mati Seppi

Kaisa Kuusik (vasakul) ja kullatüdruk Kärt Vassar. Foto: Mati Seppi

Haapsalu püstolilaskjad tegid Eesti juunioride meistrivõistlustel puhta töö.

„Mulle mõjus see nii, nagu oleks lapiti lauaga kõva lataka saanud. Meie püstolilaskjad tegid puhta töö!” ei suutnud lasketreener Mati Seppi oma rõõmu talitseda, kui ta päev pärast võistlust ajakirjanikule helistas. Muidu tasakaalukas lasketreener tundus tõesti olevat nagu laksu all.

„Kärt Vassar ja Kaisa Kuusik said kaksikvõidu ning mõlemad ületasid juunioride meistrivõistluste rekordi. Noormeestest võitis Elari Tahvinov,” ütles Seppi kaks päeva pärast Narvas toimunud Eesti juunioride (U-21) meistrivõistlusi õhkrelvadest laskmises.

„Vassari võit neidude õhupüstoli harjutuses kümnelt meetrilt oli ikka täielik üllatus,” rääkis Seppi. „Ta on Haapsalu neidude seas pingereas neljas ja pärast eelvõistlust oligi ta meie omadest neljas 355 silmaga, pääsedes kaheksandana ehk viimasena finaali.“

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments