5

Postimees: parteilased maakondlike talituste etteotsa

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Graafik ajalehest Postimees

Verivärskelt loodud ametikohtadele sai üle Eesti 14 inimest, kellest täpselt pooled kuuluvad ühte või teise valitsusparteisse, kirjutab Postimees

Kuigi maakondades kandideeris ametikohale isegi kuni 40 inimest, osutus hämmastaval kombel pooltel juhtudel ikka valitusk mõni valitsuspartei liige. Ainsana jäi talituse juht valimata Ida-Virumaal, kus tuleb uus konkurss.

Seistmest valituks osutunud juhist neli on Sotsiaaldemokraatliku erakonna, kaks IRLi ja üks Keskerakonna liige.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
töötame ja töötame
töötame ja töötame

Likvideerime maavalitsused ja asemele teeme maavalitsused. Siis saab kompensatsiooni maksta ja töö käib ikka edasi.

kodanik2
kodanik2

no mis teha, kui osadele inimestele (poliitikutele) meeldivadki sellised “tiksumise” töökohad. Sellised, kus midagi eriti tegema ei pea, kus saab käia linte läbi lõikamas, kus mingit vastutust ei ole. Mugav. Ajad lõputult ümmargust juttu suust välja, kõik on kena ja roosa. ja meie maksame sellise roosamanna kinni.Ainult sageli lugupidamine kaob.

Kodanik
Kodanik

Neil ükskõik sellest lugupidamisest, peaasi, et raha jookseb.

Jürka
Jürka

Mina arvan, et see kõik on puhas juhus

haha
haha

Kas LE on tasapisi omanikku vahetamas ja Eesti Meedis on ta allaneelamise ootele pannund?. Sellest ka Reformimehe,vabandust Postimehe ideoloogia pidev promomine. Aga parteidesse kuulumine on põhiseadusega lubatud.

wpDiscuz