Jaak Kastepõld loobus Lääneranna vallavolikogu liikme kohast

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Jaak Kastepõld. Foto: Urmas Lauri
Jaak Kastepõld. Foto: Urmas Lauri

Lääneranna vallavolikogu esimeheks kandideerinud Jaak Kastepõld astus volikogust välja.

Kastepõld andis 24. novembril volikogust lahkumise avalduse. Oma lahkumise soovi ta avalduses ei põhjendanud. „Käesolevaga teavitan, et loobun Lääneranna vallavolikogu liikme kohast ja seoses sellega palun lõpetada minu volitused volikogu liikmena,” kirjutas Kastepõld.

Kastepõld ei soovinud Lääne Eluga rääkida. Kastepõllu asemele sai volikogusse Lääneranna valimisliidu asendusliige, Kasari kooli endine juhataja Maidu Leever.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Katin
6 aastat tagasi

Väga mõistlik. Volikogu keskmine haridustase tõusis märgatavalt. Kurvastuseks suutis ta enne lahkumist Läänemaa ära lõhkuda.

Huvitavad...
6 aastat tagasi

…kujud. Lõid Läänemaa pooleks, parseldasid maha. Kui aeg sai, et oma tegude eest vastust andma ja laeva juhtima hakata ning tõestada, et tehtud otsused olid õiged, andsid uue valla arhitektid mõlemad saba.

Teisalt oligi Põhja-Läänemaal õigus, mis tõttu läbirääkimised takerdusid nendega, Lõunas ongi lollid ja saamatud.

Hüvasti sädeinimesed! Loodan, et hoolimata tuhaks põlemisest, töusete fööniksina taas, arukamate, sügavamate ja tasakaalukamatena.

Arvos
6 aastat tagasi

Jah, volikogu vajab tõsiseltvõetavaid, asjalikke ning olukordi lahendada oskavaid inimesi.

Maarja
6 aastat tagasi

Edu Jaak, oled tubli mees !

Hea uudis!
6 aastat tagasi

Palju õnne meile!

Kastepõllul
6 aastat tagasi
Reply to  Hea uudis!

polnud häda midagi, sai kenasti hakkama. Sellist vallavanemat, kes oleks nii soliidselt ja edukalt valda juhtinud, nagu Varje Ojala Toos pole Lihulas kunagi olnud- enne teada on olnud ainult kaklus. Asja otsustas ära Hanila, sest kuuldavasti Peksari ja Suklese veregrupid kohe kuidagi ei sobi ja Haapsalu kottis täie jõuga nii Lihulat, kui Hanilat. Kuna see oli olnud pikk protsess, siis toimuski lahutus, nagu abielus. Suklesele jäi Haapsalu alles. Eks ta arvestas, et Mikk Lõhmusega saab ta kergelt hakkama,kui ka Ridala ära lõhutud. Vanasõna, et parem provintsis esimene, kui Roomas viimane sai järjekordse tõestuse.

Heinz
6 aastat tagasi
Reply to  Kastepõllul

Kui te juba tõite sisse nime Sukles, siis siia liita veel Saareväli ja liidetavate summana tulebki välja Kastepõld. Meenutaks ajas tagasi, kuis Kastepõld sai kunagi Saareväljale lühikeseks ajaks Jupijuhaniks, kellele Saareväli näitas kiirelt ust. Küsimused jäid õhku. Kas nüüd siis algas tasumise tund?