0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 5. detsembril

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Taebla jahimehed kavandavad Kirimäele lasketiiru

Taebla jahiseltsi liikmed tutvustasid hiljuti avalikul arutelul oma plaani rajada Kirimäele poolkinnine lasketiir. Jahimeestel õnnestus ümber veenda ka alguses selle vastu olnud külaselts. Loe lähemalt Lääne Elu paberlehest.

Soome suursaadik: minge vaadake „Igiteed”

Soome suursaadik Eestis Kirsti Narinen ütleb, et tihedale suhtlusele ja sarnasustele vaatamata on eestlaste ja soomlaste taustas ja maailmapildis palju sellist, mida me ei tea ja millest me üksteise puhul aru ei saa.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz