2

Politsei: Haapsalus jäi jalakäija vöötrajal auto alla

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

10. novembril kell 8.00 toimus liiklusõnnetus Haapsalus Tallinna mnt 6 juures, kus 26-aastane naine sõitis sõiduautoga Volvo V70 otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale 16-aastasele neiule.

Volvo juht toimetas liiklusõnnetuses vigastada saanud jalakäija Läänemaa Haiglasse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Arvos
Arvos

Kas 16-aastane neiu oli teed ületades veendunud, et autojuhid on teda märganud, aeglustanud ning peatunud? Või kuulus ta gruppi “loomad ülekäiguradadel”?

wpDiscuz