17

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 19. oktoobril

Lääne Elu

info@le.ee

Keskerakond pakub aselinnapeaks Helen Rammut

Ridala vallavanemast Helen Rammust saab suure tõenäosusega Suur-Haapsalu neljas aselinnapea, kelle põhivaldkonnaks on arendustegevus ja planeerimine.

Urve Palo: Eesti inimesed, nõudke omavalitsustelt rohkem!

Omavalitsused saavad teha ja peavad tegema ettevõtluse ja kogu piirkonna arenguks palju rohkem, kui enamik neist praegu teeb, ütles möödunud nädalal Läänemaad külastanud ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo intervjuus Lääne Elule.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
kooli
kooli

paluks klassi ka paar abiõpetajat……

appi
appi

miks nii vähe abilinnapäid, kõik HARI ja KESKI nimekirja inimesed võiks abilinnapeadena tööle võtta.

kodanik
kodanik

ja abilinnapea Liina Põld suutis end kiiresti keski nimekirjast hari nimekirja nihverdada. Kus on võimu, sinna ka poeb.Valimisnimekirja ei julgenud end panna, sealt oleks tõde selgunud, mis rahvas temast arvab.

lihtne
lihtne

Põld on lihtsalt reetur ja reeturi palk peaks olema teadagi mis. Lubas ju Tallinnasse ära minema, aga ei suuda võimust lahti lasta.

kodanik
kodanik

ärme unustama, kui üks viiendik valis suku, siis 4/5 teda ei tahtnud. See on ka kõnekas asjaolu.

kähisev tont
kähisev tont

ah, see ei huvita kedagi enam……..

Sass1.
Sass1.

Infotehnoloogia on arvutid ja Urve Palo on poliitik. Mis neid seob?
Ehk kasvõi bakalaureuse kraad? Toomas Tõniste on hariduselt
purjetaja ja töötab praegu rahandusministrina. Ja saab hakkama!?
EV, nuta või naera.

Haapsalu valija
Haapsalu valija
Mida? Haapsalu suguses linnas neli aselinnapead. Linnapea tule ikka mõistusele. Nii palju priileivasööjaid ei ole vist üheski omavalitsuses. Vaadake, Pärnus -3, Viljandis, Narvas, Rakveres, Viljandis – igaühes 2 aselinnapead, Kuressaares – 1 aselinnapea. Mida Haapsalus need neli aselinnapead tegema hakkavad? Volikogu peaks ükskord linnapea tööle panema. Me ei saa teid-tänavaid remonditud, aga vaat kõrgepalgalisi ametnike töökohti tekitame juurde. Ühe aselinnapea palga eest saaks aastas sadu jooksvaid kõnniteid remontida või lisad see raha hoopiski linna kaasavasse eelarvesse. Linnapea ei pea nii tihti komandeeringutes mööda ilma ringi sõitma. Kes annab linnapeale loa komandeeringuks ja kes kontrollib ning kuulab hiljem tema komandeeringu aruannet… Loe rohkem »
valija
valija

Haapsalu valija ei ole ikka veel aru saanud,et toimus haldusrehform.

Haapsalu valija
Haapsalu valija

Toimus haldusreform ja mis siis? Ega see ei anna Suklesele õigustust hakata veel julmemalt tegutsema oma äranägemise järgi?

valija
valija

Suklesel on rahva mandaat,mille ta sai neli päeva tagasi.Punkt.

Haapsalu valija
Haapsalu valija

Rahvamandaat võib olla, aga see ei tähenda seda, et võib vabalt maksumaksja rahaga laristada. Sukles sai mandaadi, et hakata tööle linnapeana ja see ei ole kerge töö, kui südamega teha. Mis aga nüüd välja kujuneb, Sukles tahab tööd mitte teha ning nautida lähenevat pensioniiga linnapeana.

kähisev tont
kähisev tont

hea on see ,et kõik on kõigest õieti aru saanud-

wpDiscuz