8

Merle Mäesalu: eeldasime, et inimesed tahavad muutust

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Merle Mäesalu. Foto: Arvo Tarmula

„Muidugi me ootasime paremat tulemust. Aga kõik need 945 häält on ikkagi suur hulk inimesi, kes meid usaldasid. Me täname kõiki neid inimesi! Nemad leidsid, et me oleme õigel teel ja õigeid asju tegemas,“ ütles valimisliidu Meie Inimesed üks asutajatest Mäesalu.

Merle Mäesalu sai Haapsalu ja Ridala kohalikel valimistel 210 häält, Andrei Tšerepanov 135, Toomas Schmidt 135 ja Raimond Lunev 49 häält. Nemad olid ka ainukesed, kes said valijate häältega koha Haapsalu tulevases volikogus.

Valimisõhtul järgneval päeval pidasid Meie Inimesed juba nõu, kuidas edasi toimetada. Kui pühapäeval vahetult pärast tulemuste selgumist oli meeleolu mustem, siis eile olid meeleolud juba pigem töised.

„Elu läheb ju edasi! Ja kui vaadata opositsiooni poole pealt, siis seni oli opositsioonis kuus liiget, nüüd kaheksa. Meil on seal väga kogenud poliitikuid ja ma usun, et saame ka oma programmilisi asju ellu viia, sest ega Meie Inimeste ja Keskerakonna programm nii väga erinev ju ei olegi,“ rääkis Mäesalu.

Linnapea Urmas Suklese häältesaak tuli Mäesalule aga üllatusena.

„Haapsalu on ikkagi väga turismi poole kaldu ja peredel on talveperioodil väga raske hakkama saada. Kõik seni toimunu andis alust eelduseks, et Haapsalu linna juhtimises võiks tulla muutus. Aga müts maha linnapea ees! Väga hiilgav tulemus,“ ütles Mäesalu.

Meie Inimestel on Mäesalu sõnul aga vaid üks valik – tuleb oma eesmärkide nimel edasi tegutseda.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Imelik
Imelik

Ei muutused Haapsalut ähvarda. Selle eest kannab hoolt tema vananev ja vähenev rahvas.

Janari
Janari

millistest muutustest käib jutt?

Teeme
Teeme

Kunagise vallajuhi ja praeguse linnapea tulemuste erinevus 10 kordne. Paistab, et Ridala rahvale linna kurss meeldib ja Meie Inimeste arvamine tegelikkusega ei ühti

Haapsalu valija
Haapsalu valija

Kui Haapsalus on hea, siis miks tegusad inimesed siit ära lähevad, igal aastal üle 100 inimese. Tegusad lähevad, pensionärid jäävad ja mõni tuleb ka juurdegi.

Urmas
Urmas

Inimesed tahavad selgust, mitte iga hinna eest uusi juhte ja tühipaljaid lubadusi.

nagu
nagu

leninlased, kes väitsid, et inimesed vajavad muutusi ja üritavad tänini loosungi all#kõige maade proletaarlased ühinege# kehtestada ülemaailmset kommunistlikku korda

Sass1.
Sass1.

Kui 6 päeva musta leiba süüa, siis tahaks muutust ja pühapäeval
eelistada valget saia ! Ma arvan.

Maria
Maria

Täiesti õige, Sass.

wpDiscuz