0

Kullamaa peab homme rahvuspäeva ja lõikuspüha

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Reformatsiooni aastapäeva tähistamine Kullamaal. Foto: Arvo Tarmula

Laupäeval, 7. oktoobril peetakse Kullamaal traditsioonilist rahvuspäeva ja lõikuspüha.

Kell 12 avatakse mälestussammas endisele maavanemale Artur Kasterpalule ning kooliõpetajale Eero Veidermale, kell 12.30 peab Kullamaa kultuurimajas ettekande akadeemik Mihkel Veiderma. Lembitu Twerdjanski esitleb oma uut raamatut “Läänlaste lood. Kullamaa kogumik II”.

Kell 14 annab samas kontserdi kaitseliidu Tallinna Maleva orkester.

Üritus on kõigile tasuta, kaetud on kohvilaud rahvuspäeva ja lõikuspüha kringliga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz