2

Martna vallavanem Tiiu Aavik: tulevad head rahulikud valimised

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

1996. aastast kohalikel valimistel kandideerinud Martna vallavanema Tiiu Aaviku (pildil) sõnul on nüüd teiste kord kandideerida. „Tulevad head rahulikud valimised,” ütles ta.

„See on hoopis teistsugune vald, kogu olukord on muutunud,” ütles viimaseid nädalaid Martna vallavanem Lääne-Nigula valla kohta. „See pole enam see armas väike vald, vaid suur nii territooriumilt kui ka inimeste arvult. Ma ei pretendeeri vallavanema kohale, aitab küll.”

„Eks pean omale tööd ja leiba otsima,” ütles Aavik edasise kohta.

Tiiu Aavik on Martna vallavanem 2009. aastast. Ta on kandideerinud kõigil kohalikel valimistel ja osutunud kõigil ka valituks. 2002 ja 2005 kandideeris ta Eestimaa Rahvaliidu nimekirjas, 2009 ja 2013 valimisliidus Koostöö.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Arvos
Arvos

Huvitav on kuulda inimese juttu kes kõigepealt moodustab inimestest järjekorra kes süüa tahavad ning hakkab siis neile sööklat ehitama. Huvitav teada kui kaua inimesed tühjade kõhtudega söökla valmimist oodata jaksavad.

No on ikka jutt
No on ikka jutt

Miks ei usu ma selle inimese juttu !!!! Ju omale koht uues vallas sebitud juba 🙂

wpDiscuz