Lääne Elu paberleht teisipäeval, 5. septembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lel0509001_uus

Kullamaa kassidraama jõudis ministeeriumisse

Juunis puhkes Kullamaal kassidraama, mis jõudis otsaga valitsusse, sest vallavalitsus leidis, et ei pea hooleta jäänud kassidega tegelema, kui neil on omanik.

Rannarootsi muuseum teeb sünnipäevaks maja soojaks

Rannarootsi muuseumi näitusemaja suleb kolmapäevast uksed, et need detsembris muuseumi 25. sünnipäevaks uuenenud kuues taas avada. Põhjaliku remondi ajal saab muuseumi näitusemaja uue soojustuse, välja vahetatakse uksed-aknad ja põrandad ning maja hakatakse kütma maaküttega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Eks
6 aastat tagasi

Tee kindlaks, kelle nad on, aga olemas nad on. Kes ütles, et vald on süüdi? Et omavalitsus peab korraldama hulkuvate loomade püüdmise ja hoiu 14 päeva, on seaduses kirjas. See on kulutus, nagu teisedki omavalitsuse kulud.

Siiri
6 aastat tagasi

Ja siis vald süüdi et inimesed ise süüdimatud on? Pole küll kuulnud et mwie vallas keegi vallaametnikke süüdistaks selles et inimesed ehk siis kassiomanikud vastutustundetud on. See ju suur raha mis tuleb maksta!

Siiri
6 aastat tagasi

Kuulge,ega vald ei peagi tegelema kui kassidel omanik olemas. Selles et inimesed ise oma kassid hooletusse jätavad ei saa ju teisi süüdistada. Seda enam et neid oli ju8!

kassid
6 aastat tagasi
Reply to  Siiri

Kui asjast midagi ei tea, pole mõtet sõna võtta. Neil kassidel omanikku pole . Olen asjadega väga hästi kursis, sest elan selles korteriühistus, mis on aastaid vallaga puid ja maid jaganud selles küsimuses, aga tagajärjetult. Arvan, et kõik teavad , mis hakkab juhtuma sügiseti, kui linnainimesed oma suvilatest lahkuvad.

pole vaja
6 aastat tagasi
Reply to  Siiri

targutada, seadus ütleb teisiti

kassid
6 aastat tagasi

Ega Kullamaa vallaga ei saagi normaalselt asju ajada. Alles see oli kui Koluvere kasside lugu jõudis televisiooni. Siis ka vald ei reageerinud. Õnneks saadet näinud loomaarmastajad viisid need kassid ära. Hädas on kassidega ka Kullamaa vallamaja külje all olev üks korteriühistu, kes on samuti pöördunud valla poole, aga tulemusteta.

Ettepanek
6 aastat tagasi

Sassìl õigus, pilt ei ole õnnestunud. Emotsioon on aus, kuid kas sportlane tahaks sellist pilti endast lehte?

Sass1.
6 aastat tagasi

Kaia Kanepi teeb fotol valju häält. Ma saan aru, et sportlane
elab ennast välja, aga, Lääne Elu, äkki mulle ei meeldi
selline foto ?