5

Galerii: Ivo ja Robert Linna Augustibluusil

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Eilse Augustibluusi ehk oodatum kontsert oli isa ja poja Ivo ja Robert Linna ühisesinemine.

ivo robert linna tarmula 1 ivo robert linna tarmula 2 ivo robert linna tarmula 3 ivo robert linna tarmula 4 ivo robert linna tarmula 5 ivo robert linna tarmula 6 ivo robert linna tarmula 7 ivo robert linna tarmula 8 ivo robert linna tarmula 9 ivo robert linna tarmula 10 ivo robert linna tarmula 11 ivo robert linna tarmula 12 ivo robert linna tarmula 13 ivo robert linna tarmula 14 ivo robert linna tarmula 15 ivo robert linna tarmula 16 ivo robert linna tarmula 17 ivo robert linna tarmula 18 ivo robert linna tarmula 19

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
helimees
helimees

Mina aru ei saa kas ifil oli hääl ära , mikker ol perses või oli helimees täielik jobu. – üle mõistuse sitt heli oli

Muusik
Muusik

Kena oli, aga ma tulin augustiBLUUSILE

ert
ert

minu arust järgis rahvas seda sõnumit suure hoolega.

eks on
eks on

Palju oleneb sõnumi vastuvõtjast. Kes kuidas asja mõistab ja järgib.

aadu
aadu

sõnum lava pealt oli see et minge jäägremeistri telki ja jooge ennaast täis ning tänage sponsoreid

wpDiscuz