Täna on Noarootsis kohvikuteõhtu

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

kohvik

 

Täna peetakse Noarootsi poolsaarel esimest kohvikuteõhtut, mis kannab nime „Aibofolke“ ehk „Rannarahvas“. Uksed avab tosin poolsaare kohvikut ja külalisi ootab ka militaarsaun.

Poosaare külades avatakse kodutaludes kohvikud. „Hara, Pürksi, Aulepa, Sutlepa, Einbi, Saare küla, Paslepas mitmes talus ja Österby pritsumaja juures,“ loetles kohvikuteõhtu idee autor Helja Jõgisman. „Kuna maainimene teeb päeval tööd, siis alustavad meie kohvikud pärastlõunal kell neli. Kohvikud on lahti kella üheksani, kuid kes tahab, saab oma koduhoovis pikemalt toimetada.“

Kohvikutepäeva voldikuid leiab Haapsalu kohvikutest, Linnamäe ja Noarootsi poolsaare poest, laupäeval Aulepa teeristist ja Noarootsi kodukohvikutest. Samuti on saadaval Haapsalu ja Noarootsi infopunktis. Üles pannakse ka juhatavad viidad ja kohvikute sildid.

Noarootsi kohvikuteõhtu korraldajaiks on Jõgismanile lisaks Ülle Schönberg ja Eva Rahv.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments