0

Galerii: Eesti Euroopa Liidu eesistumise avakontsert

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Neljapäeva õhtul toimus Tallinnas Vabaduse väljakul Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise algust tähistav tasuta kontserdipidu, mille jäädvustas Lääne Elu jaoks fotodele Peeter Langovits.

Põnevate puitinstallatsioonidega kujundatud väljakul avati ka kohvikute ja tänavatoidu ala ning Laste Vabariigi mänguala. Linnarahvast tervitasid Euroopa Ülemkogu eesistuja Donald Tusk, Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker ja Eesti Vabariigi peaminister Jüri Ratas, vahendas ERR-i uudisteportaal.

Kell 19.30 alanud kontserdil esinesid Eesti Raadio laste laulustuudio, Estonian Cello Ensemble, Estonian Voices, Frankie Animal, Genka, Kadri Voorand, Kukerpillid, Mari Jürjens, Miljardid, NOËP, Vaiko Eplik, Winny Puhh ja ühendkoor Veronika Portsmuthi juhatusel ning tantsijad eesotsas koreograaf Arolin Raudvaga.

Kontserdi kandis üle Eesti Televisioon.
Otseülekannet vahendasid saatejuhid Anu Välba ja Johannes Tralla.
Kontserti saab vaadata siit.

Fotod: Peeter Langovits

Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits01 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits02 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits03 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits04 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits05 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits06 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits07 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits08 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits09 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits10 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits11 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits12 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits13 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits14 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits15 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits16 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits17 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits18 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits19 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits20 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits21 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits22 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits23 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits24 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits25 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits26 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits27 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits28 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits29 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits30 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits31 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits32 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits33 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits34 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits35 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits36 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits37 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits38 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits39 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits40 Eesti EL eesistumise avakontsert Foto Peeter Langovits41

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz